Laura Cosoi sexy

Se pare ca operatiile estetice nu sunt pe placul la toate femeile din Romania, mai ales daca vorbim de vedete. Sunt frumoase, sexi si naturale si vor sa ne demonstreze ca poti arat superb si fara interventia bisturiului. Iata cateva din vedetele noastre care arata foarte bine asa cum sunt ele, de la mama natura:

Laura Cosoi

Superba Laura Cosoi sustine ca nu are nevoie de operatii estetice deoarce este multumita de felul cum arata si nu si-ar face nici o interventie pentru nimic in lume… si are dreptate! Mie una imi place foarte mult de ea si mi se pare o femeie foarte sexi.

Roxana Ionescu

Cu totii stim ca Roxana are sanii naturali si ca nu are silicoane. Nu are nici o operatie estetica si nici nu are de gand sa-si faca. Poate, sustine ea, va face o interventie la sani pe viitor cand cu siguranta ei nu vor mai arata asa de bine.

Madalina Draghici

Frumoasa actrita cu picioare lungi din telenovela “Iubire si onoare” este 100% naturale, neavand nici o interventie chirurgicala. Se zvonea intr-un timp ca ar avea niste operatii estetice facute, insa ea ne asigura ca este naturala din cap pana in picioare.

Catrinel Menghia

Este un topmodel international de succes si cu siguranta pe langa cariera a cucerit lumea si cu corpul ei sexi 100% natural. Nici Catrinel nu are operatii estetice si este foarte mandra cu ce a inzestrat-o mama natura.

Elena Gheorghe sexy

Elena Gheorghe

Gurile rele spun despre cantareata ca ar avea silicoane, insa ea infirma aceste zvonuri. Nu are implanturi, dar pe viitor, spune ea, nu este exclusa aceasta ipoteza. Elena ar vrea ca pe viitor sa-si puna silicoane, insa deocamdata nu este nevoie.

Corina Caragea

Corina este foarte frumoasa si foarte sexi, insa nu are nici o operatie estetica facuta, dar sustine ea nu este impotriva acestora, doar ca deocamdata nu va face acest pas spre ele, poate pe viitor…

Inna

Pe langa cariera ei minunata si succesul nemaipomenit, Inna are si calitati pe care nu vrea deloc sa si le puna si mai mult in valoare. Ii sta foarte bine asa si este foarte sexi, insa sustine ca daca ar fi sa-si faca o interventie ar face-o la sani… deocamdata nu isi pune problema asta. Bravo ei!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *