Luand in calcul posibilitatea unei angajari videochat poti evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, avand intotdeauna la dispozitie o intreaga echipa de suport. Videochat-ul, nimic mai mult decat o forma de socializare online, iti ofera sansa de a obtine venituri substantiale in mod legal, care iti pot schimba in totalitate viata.

Luand in calcul posibilitatea unei angajari videochat poti evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, avand intotdeauna la dispozitie o intreaga echipa de suport. Videochat-ul, nimic mai mult decat o forma de socializare online, iti ofera sansa de a obtine venituri substantiale in mod legal, care iti pot schimba in totalitate viata.

De asemenea, trebuie sa stabilim de la bun inceput ca putem vorbi cu adevarat de avantaje doar in cazul in care este vorba de angajari videochat intr-un studio legal, care se supune normelor legislative pe care trebuie sa le respecte si plateste toate taxele la stat. Ca model videochat in cadrul Art Studio, vei patrunde intr-o lume cu totul fascinanta, in care vei regasi nenumarate beneficii pe care niciun alt job obisnuit nu ti le-ar putea oferi:

Salarii atractive la angajari videochat

Putine locuri de munca din tara noastra asigura venituri lunare de 1500$ – 5000$ debutantilor. Modelele cele mai serioase, care se dedica activitatii lor, au sansa de a-si asigura un trai mai mult decat decent, ajungand ulterior la incasari care pot depasi chiar si 10.000$ lunar. Mai mult decat atat, exista studiouri, asa cum este si Art Studio, care asigura cazare gratuita modelului care viseaza sa se mute din provincie in Bucuresti si se afla in cautarea celor mai bune oferte de angajari videochat.

Daca si tu te regasesti in aceasta situatie, afla ca poti fi ajutata sa cauti si sa inchiriezi un apartament in Bucuresti, intr-o zona ultracentrala, aproape de studio, beneficiind de sumele necesare in primele luni, pe care le poti returna dupa ce incepi sa castigi suficient de bine. In plus, pe langa un venit consistent care sa iti asigure stilul de viata pe care ti-l doresti, te asteapta multe bonusuri, cadouri, concursuri si conditii excelente de lucru.

Training de specialitate si personalizat

Chiar daca ai mai lucrat in acest domeniu sau nu, inca din prima ta zi de munca in cadrul studioului vei avea parte de un training de specialitate cu ajutorul caruia te vei redescoperi, iti vei cunoaste punctele forte, dar si minusurile. Cu ajutorul unei echipe formate doar din personal feminin vei invata lucruri noi si vei avea acces la secretele acestei meserii. Iar aici nu ne referim doar la invatarea miscarilor ce pot fi introduse in cadrul sesiunilor de videochat, ci la adevarate tehnici prin care sa iti creezi o baza de venituri constante si consistente.

Libertate deplina

Facem angajari videochat pe tot parcursul anului, astfel ca poti aplica oricand pentru un interviu, cand iti este tie la indemana! In cadrul studioului te vei bucura de libertate deplina, astfel incat sa ai parte de cat mai mult timp liber pentru tine, pentru studii, un al doilea loc de munca, pentru familie si viata personala. Intelegem cat este de important fiecare aspect al vietii tale, iar din acest motiv iti oferim un program de lucru flexibil, pe care il poti organiza oricum iti doresti, astfel incat sa excelezi atat pe plan profesional, cat si personal. Art Studio iti ofera posibilitatea de a lucra part time si full time, de acasa sau de la sediu, adaptandu-ti fara probleme turele de lucru stilului tau de viata, muncind in timpul zilei, seara sau noaptea.

Conditii excelente de munca

Pe langa plata bilunara fixa, corectitudinea in efectuarea platilor salariale, training-urile in  body language/make-up/hairstyling, confidentialitatea maxima si programul flexibil, in urma unei angajari videochat in studioul ultracentral, mobilat si utilat lux din Piata Unirii, cu acces usor catre orice mijloc de transport la orice ora, ai parte de cele mai inalte standarde in tot ceea ce inseamna design interior si amenajari interioare. Camerele sunt curate, dotate cu aparatura de ultima generatie, amenajate cu bun gust si moderne. In plus, decorurile tematice iti ofera posibilitatea de a varia din cand in cand mediul de lucru si de a evita monotonia din timpul sesiunilor de videochat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *