Cine s-ar fi gandit ca in cadrul unui studio videochat aveam sa gasesc toate premisele pentru a-mi schimba complet viata in bine? Contract legal de munca, program flexibil, castiguri frumoase, munca si distractie in acelasi loc. La Art Studio din Piata Unirii, la doar 5 minute de mers pe jos de la metrou, aveam sa trec intr-o noua etapa a vietii mele care imi va schimba definitiv modul de a privi viata, in general.

Cine s-ar fi gandit ca in cadrul unui studio videochat aveam sa gasesc toate premisele pentru a-mi schimba complet viata in bine? Contract legal de munca, program flexibil, castiguri frumoase, munca si distractie in acelasi loc. La Art Studio din Piata Unirii, la doar 5 minute de mers pe jos de la metrou, aveam sa trec intr-o noua etapa a vietii mele care imi va schimba definitiv modul de a privi viata, in general.

Primele zile in studioul de videochat, ca model nou, au fost, bineinteles, cu emotii. Dar primii pasi facuti aici mi-au dat, de asemenea, curaj si speranta. Au existat si mici momente in care m-am pierdut cu firea, dar, spre surprinderea mea, echipa din cadrul studioului m-a ajutat sa ma acomodez rapid cu activitatile zilnice.

Am descoperit ca am un sprijin real si ca ma pot baza oricand pe trainerii dedicati, care sunt mereu alaturi de mine si imi vin in ajutor cu cele mai bune sfaturi. Nu m-am simtit singura nici macar in fata camerei, asta pentru ca echipa de suport tehnic a fost  mereu „pe fir” pentru a ma sfatui in orice problema ivita. Ceea ce, sincera sa fiu, m-a linistit enorm, m-a relaxat si mi-a dat impulsul de a-mi continua orele online cu un grad de incredere mai ridicat.

Chiar si colegele mai experimentate au avut grija de mine, au fost langa mine cand am avut nevoie sau am fost straina de unele aspecte ale jobului. Si m-am convins ca nimeni nu iti poate oferi sfaturi mai bune decat o colega cu o experienta indelungata, care cunoaste deja extrem de bine toate secretele domeniului.

De la interactiunea cu un trainer personal porneste totul. Dupa semnarea contractului de artist-interpret, am avut la dispozitie o colega trainer dedicata care mi-a explicat tot ce aveam de facut. S-a inceput cu aspectele teoretice si s-a continuat cu cele practice, prin exemple si jocuri de roluri.

Si cum unul dintre cele mai importante atuuri pentru un model angajat in cadrul unui studio videochat este reprezentat de capacitatea de a purta conversatii in limba engleza, la Art Studio mi-au fost oferite cursuri gratuite care m-au adus cel putin la un nivel conversational de baza prin care sa ma pot descurca foarte bine in fata camerei.

Mi-au fost aratate site-urile cu care studioul lucreaza si mi s-a explicat cum functioneaza acestea. Fiind fara experienta in domeniu, am inceput sa lucrez pe un singur site pentru a ma obisnui cu fluxul si pentru a putea acorda atentie fiecarui membru in parte. Am constatat ca membrii apreciaza foarte mult naturaletea, chiar daca in anumite situatii am fost si stangace. Asa am ajuns la concluzia ca trasaturile si defectele sunt, poate, cel mai subestimat atu al unui model de videochat.

De acolo, totul a decurs pe cat se poate de normal. Intr-un mediu sigur, placut si sanatos nu ai cum sa nu te dezvolti frumos, atat pe plan personal, cat si financiar. Asa poti pune bazele unui viitor mai bun. Este cel mai fain loc in care am lucrat si nu regret nicio secunda decizia luata. Am invatat arta fidelizarii clientilor si modalitati de promovare a propriei imagini, iar ambele au fost elemente definitorii pentru castigurile mai mult decat frumoase incasate la final de perioada.

Si trebuie sa recunosc faptul ca am avut un soc atunci cand mi-am vazut contul bancar in primele trei luni de activitate. Ca si incepatoare, nu ma asteptam la asa castiguri uriase. Acum, ma bucur din plin pentru schimbarea din viata mea, imi pot permite orice, sunt independenta financiar si imi conduc viata doar dupa bunul plac.

Fetelor, e o sansa unica pentru orice tanara care vrea sa munceasca, sa se desprinda de iubit sau familie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *