Inelele pot avea o functie simbolica, sociala sau pur si simplu estetica, dar ele sunt intotdeauna o reflectare a timpului lor si spun multe despre cea care le poarta si despre starea ta de spirit, la fel cum si imbracamintea graieste enorm de multe despre ce stil de viata abordezi, cu ce tip de energie te-ai trezit in acea dimineata sau ce planuri ai sa duci la capat. Exista multe motive pentru a alege argintul fata de alte metale pretioase. In timp ce majoritatea inelelor ce pot fi oferite cadou sunt realizate din aur galben sau platina, aceste inele de argint sunt o alegere mult mai populara pentru complexitatea, mestesugul delicat si accesibilitatea pe care o presupun.

Alege inele in functie de varsta, subtire, cu o piatra de mici dimensiuni, ce ofera un aer plin de prospetime pielii tinere. In schimb, cele de mari dimensiuni, cu pietre extravagante, sunt ideale pentru persoanele in varsta, deoarece vor distrage atentia de la petele aparute pe piele, cute si vene.

Ce sa alegi in functie de degete lungi sau degete groase ?

Degetele lungi sunt superb complimentate de majoritatea modelelor de inel, insa cele mai potrivite par a fi cele cu banda lata. Daca preferi o banda mai ingusta, piatra perfecta va avea taietura ovala sau printesa. Pe langa toate astea, poti oricand sa optezi pentru un stil mai indraznet, daca, intr-adevar, te reprezinta, iar degetele groase ar trebui „umplute” cu inele argint cu un format deosebit, in care liniile sunt curbate, intortocheate si creaza iluzia unui deget alungit.

Daca ai maini mici. in mod evident, cer inele mici, pentru ca discrepanta sa nu fie deranjanta. Cum inelul trebuie sa se armonizeze cu trasaturile mainii sau, in cel mai rau caz, sa ajute la estomparea anumitor defecte prin stil si dimensiune, mainile mici pur si simplu nu pot fi acoperite de inele supradimensionate. Undeva trebuie sa existe un echilibru, iar pietrele mici rotunde, in forma de inima sau cu taietura printesa sunt cele mai indicate.

Fie ca mergi la serviciu sau la scoala, la o conferinta, un eveniment sau la shopping, argintul este usor de asorat si se pliaza pe ocazie. Poate deveni casual sau elegant intr-o clipa! Vechii egipteni considerau argintul mult mai pretios decat aurul pentru ca se gasea rar si avea puteri tamaduitoare. Din cele mai indepartate timpuri se stie ca argintul este un antioxidant natural. Se spune ca acest metal nobil ofera protectie impotriva deochiului, te apara de energii negative, are efecte remarcabile asupra starii de spirit si accentueaza beneficiile pietrelor pretioase si semipretioase.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *