Nu se poate nega disconfortul pe care il simtiti in timpul sarcinii. Durerile si disconfortul sunt frecvente. Si, cu siguranta, nu exista viitoare mamica care sa nu se confrunte cu picioarele umflate. In plus, sarcina poate duce la modificari permanente si semnificative ale arcului picioarelor. Asta inseamna ca va puteti astepta ca piciorul dvs. sa creasca cu o jumatatea sau cu un numar intreg. In timp ce retentia de apa provoaca umflarea picioarelor, modificarile hormonale cauzeaza transpiratie si mancarime. Greutatea in crestere se adauga stresului pe care il experimenteaza picioarele gravidei. In astfel de momente, nu aveti nevoie decat de o pereche de pantofi dama siguri si confortabili. Si de ce sa nu alegeti chiar si o pereche de pantofi dama eleganti, pe care sa ii purtati in situatii speciale? Burtica nu va poate impiedica sa faceti asta daca alegeti intelept.

Cum sa selectati pantofi dama perfecti in timpul sarcinii?
Pantofii trebuie sa va ofere sprijin si confort: veti experimenta durere in picioare, avand in vedere greutatea. Pantofii care ofera confort maxim si va sustin glezna, talpa, arcada si degetele de la picioare sunt o necesitate.

Usor de purtat: cu fiecare zi care trece in timpul sarcinii, incaltarea picioarelor se transforma intr-o provocare. Legarea sireturilor este o problema autentica in timpul sarcinii. Pantofii usor de purtat, precum slip-on-urile, sunt o alegere excelenta.

Evitati pantofii stramti: transpiratia excesiva este o realitate mai ales cand va apropiati de al treilea trimestru. De asemenea, o crestere permanenta a dimensiunii piciorului este o alta realitate. Incaltaminte mai larga spre baza pentru a gazdui degetele de la picioare si o dimensiune mai mare decat de obicei reprezinta cea mai buna investitie din timpul sarcinii.

Material respirabil: Pielea naturala sau panza sunt perfecte pentru confectionarea pantofilor. Aceste materiale super-confortabile si respirabile ajuta la eliberarea umezelii si ofera ameliorarea presiunii asupra picioarelor.

O talpa sigura: investitiile in pantofi cu talpa plata si evitarea tocurilor nu ar trebui sa fie o obligatie, in timpul sarcinii. Daca vreodata trebuie sa purtati tocuri, trebuie sa va asigurati ca purtati tocuri mai late la baza si mai mici de 5 cm.

Elegant si dragut: cine spune ca incaltamintea confortabila nu este niciodata frumoasa? Asigurati-va ca investiti in incaltaminte super confortabila, dar eleganta si draguta, in timpul sarcinii, precum cea de la Adona.

Ei bine, da, gasirea acestor pantofi confortabili, dar eleganti, poate fi o sarcina destul de mare. Nu cautati mai departe, deoarece am creat o lista cu pantofi atat de uimitori pentru a va ajuta sa aveti o sarcina sigura, sanatoasa si eleganta!

One Reply to “Cum alegeti pantofii daca sunteti gravida”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *