Cand vine vorba de propria manichiura, caut sa folosesc mereu doar cele mai bune produse. Nu merg la salon pentru asta, deoarece de-a lungul anilor mi-am perfectionat singura tehnica de aplicare a ojei clasice, dar si a ojei semipermanente sau a gelului. Sunt o fire independenta si imi place sa ma descurc singura. Asadar, azi va spun ce produse de manichiura prefer eu pentru unghiile mele. Este vorba despre produsele celor de la Bio Sculpture, pe care eu le cumpar de foarte mult timp si care nu m-au dezamagit niciodata. Sunt cele mai bune, din punctul meu de vedere, deoarece de cand le-am inclus in rutina de infrumusetare, pot spune ca unghiile mele au ramas la fel de puternice, chiar daca le dau pauze de repaus foarte mici.

1. Oja semipermanenta – este un produs pe care il folosesc atunci cand vreau sa imi schimb des manichiura, astfel incat sa nu ma plictisesc de ea. Oja semipermanenta este optiunea mea de mijloc, ca sa zic asa, deoarece este mai longeviva decat o oja clasica, dar sub gelul de unghii, care este cel mai rezistent dintre ele. Mereu ma asigur ca am mereu in casa oja semipermanenta bio.

2. Gel semipermanent – un alt produs pe care il iubesc de la Bio Sculpture si de care nu ma pot desparti. Am deja o varietate foarte numeroasa de oje si geluri pentru unghii de la ei.

3. Tratamente Bio Gel – tratamente special create pentru a intari unghia si a-i oferi rezistenta. Atunci cand renunt la ojele si gelurile colorate, aleg tratamentele pentru unghii de la Bio Sculpture, pentru a-i intari structura. Unghiile au nevoie si de astfel de tratamente, pentru a nu se subtia si pentru a nu se exfolia de la excesul de oja / gel. Gama Ethos este cea care promite sa redea sanatatea unghiilor. Aceasta gama (ca si restul de altfel) nu contine produse de origine animala si nu a fost testata pe animale. Sunt produse esentiale pentru oricine isi doreste sa aibe parte de o rutina de ingrijire complete a unghiilor. Bio Sculpture ofera tot ce ti-ai putea dori de la o astfel de nisa, iar produsele lor sunt accesibile ca pret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *