Pentru numeroase tinere din Romania, perspectiva unei cariere de model intr-un studio videochat din Bucuresti reprezinta o atractie tot mai mare. Din capitala sau din provincie, cu sau fara studii, aspirantele la o cariera de succes in videochat stiu ca angajarea la un studiou profesional poate fi solutia la toate problemele cu care se confrunta in prezent. Da, videochatul este un domeniu in care te poti dezvolta foarte repede si in care poti avea venituri cu mult peste media din Romania. Insa una din marile dileme din lumea modelelor, si probabil, si a ta, daca citesti asta acum, este daca sa lucreze pe cont propriu, de acasa, sau in cadrul unui studio.

Pentru numeroase tinere din Romania, perspectiva unei cariere de model intr-un studio videochat din Bucuresti reprezinta o atractie tot mai mare. Din capitala sau din provincie, cu sau fara studii, aspirantele la o cariera de succes in videochat stiu ca angajarea la un studiou profesional poate fi solutia la toate problemele cu care se confrunta in prezent.

Da, videochatul este un domeniu in care te poti dezvolta foarte repede si in care poti avea venituri cu mult peste media din Romania.  Insa una din marile dileme din lumea modelelor, si probabil, si a ta, daca citesti asta acum, este daca sa lucreze pe cont propriu, de acasa, sau in cadrul unui studio.

Vom fi sinceri cu tine. Pentru a te asigura ca te vei bucura de toate beneficiile acestui domeniu si daca doresti sa fii independenta financiar, te sfatuim sa iei in calcul angajarea intr-un studio videochat legal, asa cum este si Dolls Studio.

Daca vrei sa lucrezi in cadrul acestui domeniu profitabil, te ajutam sa intelegi in ce consta, in esenta, jobul de model videochat si multitudinea de avantaje pe care le-ai putea avea si tu alaturi de noi. Analizeaza totul cu atentie, fii sincera cu tine si vezi daca totul se pliaza pe nevoile si dorintele tale.

Vei semna un contract ferm

Daca vei alege sa ni te alaturi, trebuie sa stii ca la Dolls Studio vei face parte din echipa unui studio de videochat legal. Asta inseamna ca vei semna un contract in care vor fi specificate toate drepturile si obligatiile partilor, conform normelor in vigoare. Angajarile le facem potrivit cadrului legislativ, iar tu, ca model, te vei bucura de conditii excelente de munca.

Vei avea o evidenta transparenta a castigurilor

Odata ce vei incepe sa lucrezi alaturi de noi, vei semna un act aditional cu sumele castigate si banii platiti catre stat. Documentul reprezinta dovada clara a incasarilor si a taxelor aferente. In acest mod, vei avea intotdeauna o evidenta transparenta a castigurilor tale, precum si a contributiilor catre stat. Totodata, pentru ca vei face videochat legal, vei beneficia de asigurare medicala privata si vei avea sansa de a participa periodic la cele mai ofertante concursuri cu premii organizate de echipa noastra.

Vei primi acces la raportarile fiscale

Te tinem mereu la curent cu toate informatiile care tin de incasari si taxe! Intrucat vei lucra intr-un studio videochat legal, iti aducem la cunostinta faptul ca toate sumele incasate vor avea o evidenta clara si vor fi impozitate conform normelor in vigoare. Inca din prima zi de angajare iti vom comunica toate drepturile, iar daca vei solicita accesul la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat, il vei primi in cel mai scurt timp.

Vei avea asistenta non-stop

Am investit foarte mult pentru ca echipamentul folosit de tine sa fie cat mai performant si pentru ca activitatea ta sa se desfasoare in conditii optime. Pe langa echipamentul de ultima generatie, iti oferim internet de mare viteza si o echipa tehnica care sa rezolve orice eventuala problema in timp real, indiferent de programul pe care ti-l vei alege, in functie de preferintele si nevoile tale.

Vei avea parte de training-uri si sfaturi

Sansa de a excela in meseria de model intr-un studio videochat creste semnificativ cand ai in spate o echipa pregatita sa te ghideze spre succes pas cu pas. Te indrumam in momentele mai putin placute, iti oferim sfaturi pentru a deveni mai buna si te ajutam sa arati impecabil in fata camerei web. In plus, poti pune intrebarile care te framanta chiar colegelor tale, pentru ca de la fetele care au deja experienta in domeniu poti primi cele mai bune sfaturi.

Vei avea parte de siguranta

Iti oferim o colaborare videochat plina de privilegii, un mediu de lucru si o atmosfera relaxanta intr-o locatie situata chiar in centrul Bucurestiului. Atat incaperile in care iti vei desfasura activitatea, cat si cele destinate socializarii sunt decorate cu mult stil si bun-gust, ceea ce te va ajuta sa te simti in siguranta si sa te relaxezi, pentru a lucra cu mai mult spor.

Vei avea parte de discretie si anonimat

Punem intotdeauna accent pe confidentialitatea ta, astfel ca persoanelor din spatele monitorului le va fi imposibil sa afle detalii despre tine. Iti oferim posibilitatea de a bloca utilizatorii din anumite tari, printre care si Romania, astfel ca nu iti vei face griji ca cineva cunoscut te-ar putea recunoaste. Te ajutam mereu sa inovezi, sa aduci lucruri noi utilizatorilor, palpitante si atractive.

Ai posibilitatea de a deveni model de top

La Dolls Studio, unde te simti motivata din toate punctele de vedere si unde dispui de toate conditiile pentru a performa, poti deveni mai buna, sau cea mai buna. Imaginea ta va fi una impecabila, iar tinutele vor si si ele unele pe masura. Intr-un studio videochat ca Dolls totul este bine organizat si profesionist, astfel incat tu sa obtii rezultate de top, sa te perfectionezi constant si sa tinzi mereu spre varful acestui domeniu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *